donderdag, november 03, 2005

Hoe de Nederlandse overheid Al-Quida financieert

Ze doen dat best slim, die handlangers van Osama. Drie keer naar de plee onder het mom van een reinigingsritueel en de trein staat stil. Een overdadige manier van arresteren en: Of hij stappen gaat ondernemen tegen de politie, weet hij niet. "Ik kan het nog nauwelijks bevatten. Maar mijn broer is jurist, dus ik ga daarover nog wel met hem overleggen." bron Natuurlijk komen er stappen. En een schadevergoeding.

 Posted by Picasa
Met Samir A. en zijn vermeende hofstadgroep is er hetzelfde verhaal. Al zo vaak aangehouden, al net zo vaak vrijgesproken. De advocaat van A. is 'buitengewoon verheugd'. bron. Ook dit zal binnenkort leiden tot een fikse schade claim.

Denk nu niet dat Archibald helemaal niet gelooft in extremisten die de boel eens lekker willen laten knallen, ik wijs enkel op het feit dat de overheid ongefundeerd te werk gaat en daarmee een bijdrage leverd aan de te verwachten terreur. Dat dit beleid is spreekt uit de reactie van de politie op de 'Djellaba mannen': De politie benadrukte dat het goed is dat passagiers in dit soort situaties alarm slaan. "Dat vragen we ook van mensen. Dit gedrag was anders dan normaal." Onder leiding van Balkenende draagt Nederland niet alleen in raad maar ook in daad bij aan de terreur.

Geen opmerkingen: