maandag, maart 22, 2004

Nóóit van gehoord (9)

Jack Grimes

Jack Grimes, leider van de United Fascist Union. Was ook kandidaat in 2000 (toenmalige campagne site) en werd toen zesde. Wat nogal uitzonderlijk was gezien het feit dat de partij in geen enkele staat tot het stemformulier wist door te dringen.

De site heeft een hoop bijzonders in de aanbieding: free hosting, pop-ups voor een dating buro, een lezing over de relatie tussen Fascisme en Science Fiction en een fotopagina met Jack Grimes and Sally Parker, Jack Grimes and Sally Parker again en yet again Jack Grimes and Sally Parker. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om via de site visitekaartjes af te drukken voorzien van je eigen naam en het U.F.U. logo.

Jack wil terug naar de tijden van het oude Rome: "to institute a military dictatorship form of government over the Earth." En hij wil aan de slag met de problemen waar we voor staan als mensheid: democratie, christendom, internationaal kapitalisme, klimaatveranderingen, UFO's en andere dingen. O ja, Jack wil nog laten weten dat fascisme iets héél anders is dan je denkt.

Nóóit van gehoord is een serie die weinig kansrijke kandidaten in het zonnetje zet. Eerder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Geen opmerkingen: