dinsdag, maart 02, 2004

Super Tuesday

Vorige week was het grijze dinsdag, vandaag super dinsdag. Iedere week feest op dinsdag.

It's Super Tuesday! CA, CT, GA, MA, MD, MN, NY, OH, RI, & VT Get Out the Vote

In maar liefst tien staten zijn er vandaag voorverkiezingen. Voor John Edwards is het de laatste kans om John Kerry te verslaan. Maar ook de hier eerder genoemde Dennis Kucinich en Al Sharpton zijn nog in de race.
Van Kucinich is dat nog enigzins te begrijpen, als het als democraat niet lukt, dan maar als kandidaat voor de Natural Law Party. En ondertussen laat hij op deze manier toch maar mooi overal zijn gezicht zien.
Waarom Sharpton nog meedoet liet hij weten bij het democratisch debat afgelopen zondag. Tijdens het debat had hij een felle woordenwisseling met interviewers Elizabeth Bumiller van de New York Times en Dan Rather van CBS omdat ze hem naar zijn mening teveel voor spek en bonen lieten meepraten:
MR. SHARPTON. ... Wait a minute, if we're going to have a discussion just between two, in your arrogance you can try that. But that's one of the reasons we're running. We're going to have delegates so that you can't just limit the discussion. And I think that your attempts to do this is blatant and I'm going to call you out on it because I'm not going to sit here and be ... bron (registratie)

Geen opmerkingen: